Biosilk Summer Therapy

Biosilk Summer Therapy

Voor de zomer en de mensen die door het jaar heen op vakantie gaan naar zonnige en warme landen, heeft Biosilk een speciale lijn in haar assortiment genaamd: Biosilk Summer Therapy. Met Biosilk Summer Therapy kunt u makkelijk met uw haar in de zee, zon en in het zwembad, want deze lijn beschikt over ingrediënten die het haar hier optimaal tegen beschermt!

Biosilk Summer Therapy beschikt over rijke ingrediënten zoals natuurlijke zijdeproteïnen. De zijdeproteïnen zorgen ervoor dat het haar wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, zee en chloor. Hiernaast zorgen de zijdeproteïnen ervoor dat uw haar zijdezacht zal blijven aanvoelen en dat het haar wordt voorzien van een natuurlijke glans.

De Biosilk Summer Therapy lijn bestaat uit een Silk Bath, een Protect en een Silk. Deze Biosilk haarproducten zorgen ervoor dat de vochtregulatie in het haar in balans worden gehouden en het haar optimaal wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Met behulp van de Biosilk Summer Therapy lijn behoudt u uw mooie coupe nu ook op vakantie!

                                   

 

Sorteer op
© 2010 - 2023 De Haarfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel