CHI Aloe Vera Curl

CHI Aloë Vera Haarverzorging

De CHI Aloë Vera lijn bestaat uit verschillende producten die ervoor zorgen dat het haar intens gevoed wordt en is speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Door de verschillende bestandsdelen en producten is er voor ieder krultype een geschikt product te vinden. De lijn is ontworpen om krullen makkelijk handelbaar te maken door te hydrateren en de elasticiteit van de krul terug te brengen. 

Voor iedere krul een CHI Aloë Vera product

De CHI Aloë Vera lijn bestaat uit zeven producten: een shampoo, conditioner, leave-in conditioner, control gel, haarolie, reactivating spray en een moisturizing crème. De lijn zorgt ervoor dat er voor iedere krul een geschikt product is. Of je nu voor de shampoo of haarolie kiest, de CHI Aloë Vera lijn zorgt altijd voor hydratatie van de krul. Naast hydratatie zorgt het bestandsdeel Aloë Vera voor het vullen en beschermen van de krul.

CHI Aloë Vera producten

De producten binnen de CHI Aloë Vera lijn zijn ieder weer anders in gebruik en resultaat. Natuurlijk beschikt de lijn over een shampoo en conditioner voor het verzachten en hydrateren van het haar. Daarnaast heeft de lijn ook een leave-in conditioner die inspeelt op de klimaatbeheersing van het haar waarbij pluizigheid voorkomen wordt in luchtvochtige omstandigheden. Naast producten die op nat haar gebruikt moeten worden beschikt de lijn ook over producten voor op het droge haar. De reactivating spray is een goed product om op droog haar te gebruiken. De spray zal de krullen weer definiëren en zorgt voor extra glans. Of jouw krullen nu als een krultype 2a of 4c bestempeld worden, de CHI Aloë Vera lijn heeft een bijpassend product.

 CHI Aloë Vera belangrijke bestandsdelen

De lijn bestaat voor het grootste gedeelte aan enkel natuurlijke producten en beschikt daarom ook over producten zonder parabenen en sulfaten. Daarnaast zorgt de Aloë Vera voor aminozuren die de elasticiteit en kracht van de krullen verbeteren. Het zorgt voor de extra hydratatie waardoor krullen die pluizen verledentijd zijn! Naast het ingrediënt Aloë Vera heeft de lijn ook Nectar van Agave als bestandsdeel. Het zorgt voor de bescherming en versterking van het haar. Ook de Nectar van Agave zorgt voor hydratatie. De combinatie tussen deze bestandsdelen zorgt voor een soepele bos krullen zonder dof effect. In sommige producten zal ook het ingrediënt zijde terug te vinden zijn. Dit ingrediënt zorgt voor een zacht gevoel en elasticiteit in de krul.

 

Sorteer op
  • -20%

    Chi Aloe Vera Shampoo 340ml
    Chi Aloe Vera Shampoo 340ml

    CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo CHI Aloë Vera Shampoo is een schuimende shampoo welke je haar reinigt door de ultieme ingrediënten in deze shampoo. Doordat de shampoo Aloë Vera en vocht verhogende middelen bevatten is je…

    € 22,95 € 18,36
© 2010 - 2024 De Haarfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel