KIS Green

Duurzaamheid is meer dan een trend. Het is een overtuiging, die steeds meer mensen beweegt om anders te denken en te leven. Ook KIS wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een betere toekomst voor onze planeet.
 
De nieuwe KIS Green is 100% vegan (geen dierlijke ingrediënten en minimaal 87% natuurlijk), geproduceerd in eigen land (minder transport, dus minder CO2-uitstoot) en verpakt in gerecyclede flacons (minder afval).
 
Close to perfect
Waarom niet 100% natuurlijk? Omdat iedereen een shampoo wil die écht goed reinigt en een conditioner die écht goed verzorgt. Daarom kiest KIS Green voor de natuur met een plus: zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten met het maximale aan werkstoffen. Niet meer, niet minder. De producten zijn bovendien verrijkt met heerlijke aroma’s, direct uit de natuur.
 
Samen herstellen we de bossen
KIS gaat nog een stap verder. Een deel van de opbrengst van KIS Green gaat naar Trees for All. Hiervoor planten zij bomen – honderden per jaar, elk jaar weer. Dus hoe meer KIS Green we met z’n allen gebruiken, hoe meer bossen we herstellen en beschermen.
 
Pure verwennerij voor het haar
KIS Green biedt voor elk type haar een shampoo en een conditioner met een specifieke werking én een geheel eigen aroma. De geuropbouw van de etherische oliën heeft een welhaast therapeutisch effect – voor een heerlijke wellnessbeleving.
 
De producten
KIS GREEN VOLUME – geeft slap en fijn haar volume
KIS GREEN SMOOTH – hydrateert droog en pluizend haar
KIS GREEN REPAIR – repareert breekbaar en beschadigd haar
KIS GREEN COLOR PROTECTING – beschermt de kleur van gekleurd en geblondeerd haar
KIS GREEN CURL – geeft krullend en gepermanent haar een boost

© 2010 - 2023 De Haarfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel