Maria Nila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Nila

is een Zweeds merk dat luxe haarproducten biedt aan kappers en consumenten over de gehele wereld. Alle producten van "Maria Nila"zijn cruelty free

Met de brede selectie kleurbeschermende producten en stylingsproducten biedt  'Maria Nila'' unieke oplossingen voor prachtige krullen, extra volume, een tijdelijke kleur  en kapsels die de gehele dag blijven zitten.

Met de producten van Maria Nila Creator is het mogelijk je haar te stylen in elke mogelijke manier. De producten van Maria Nila Creator zijn gels, waxes en pasta’s om het haar mee te vormen, elk product heeft zijn eigen sterkte hold. Maria Nila Palett biedt producten voor verschillende haartypen, omdat verschillende haartypen ook verschillende verzorging nodig hebben. Palett is een kleurbeschermende productlijn van haarverzorgingsproducten. Deze lijn is verdeeld in 5 verschillende groepen, elke groep is verrijkt met een speciaal ingrediënt om de producten unieke kwaliteiten te geven. Van elk van deze groepen zit een shampoo, conditioner en verzorgend masker in het assortiment. Met de producten van Maria Nila Kolorit blijft het haar mooi in model, terwijl het haar beschermd wordt tegen kleurverlies. Bij de Maria Nila Styling producten is voor iedereen wat te vinden. Of je nu sterke krullen hebt of zeer sluik haar, er zit wat bij om jouw coupe het best tot zijn recht te laten komen. Het Maria Nila Colour Masque is een kleuropfrissend masker, dat gebruikt kan worden tussen twee verfbeurten door. Dit masker verheldert de kleur en is in 6 verschillende tinten verkrijgbaar.

 

 

 

 

© 2010 - 2024 De Haarfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel