Contact

De Haarfabriek.

M.H.Trompweg 18

3317BT Dordrecht

Tel: 078 618 04 41

Email: info@dehaarfabriek.nl

K.v.k. Rotterdam: 24419603

Afhalen kan eventueel ook hiervoor dient u wel even contact op te nemen.

Vernieuwen
Op deze pagina vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van De Haarfabriek. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier van uw bestelling. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst.

1. Bestelling voorwaarden

Op alle bestellingen die via de website worden gedaan zijn deze voorwaarden van toepassing. De Haarfabriek heeft het recht de inhoud van de website en deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

2. Overeenkomst

Door een bestelling aan ons te verzenden gaat u een overeenkomst aan met De Haarfabriek. De Haarfabriek verplicht zich om de door u bestelde artikelen, na ontvangst van uw betaling zo snel mogelijk te doen toekomen.

3. Bevestiging

Van een officiële bestelling is pas sprake indien u van De Haarfabriek een E-mail met daarin een orderbevestiging heeft ontvangen.

4. Transport en kosten

Onze producten worden met grote zorg ingepakt en verzonden. Wij kunnen echter geen zorg dragen voor de veiligheid of het kwijtraken van uw product tijdens de verzending hiervan. Verzendgegevens binnen Nederland: -vooraf het totaalbedrag overmaken op het rekeningnr 13.56.63.555 ten name van De Haarfabriek. -rembours verzending binnen Nederland en u betaald het totaalbedrag aan de medewerker van de pakketdienst. -de door u bestelde producten ophalen bij De Haarfabriek en u betaalt het totaalbedrag contant. Als u ervoor kiest om de producten op te halen, zal De Haarfabriek met u contact opnemen wanneer uw bestelling afgehaald kan worden. Een tijdstip wordt in overleg met u afgesproken. Voor het opsturen brengen wij de werkelijke kosten van TNTPOST bij u in rekening: www.tntpost.nl/pakketten

5. Leveringen

De Haarfabriek levert bestellingen zo snel mogelijk uit. Afhankelijk van de voorradigheid streven wij ernaar om orders binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Indien dit niet mogelijk is dan wordt er contact opgenomen met de klant.

6. Retourneren

Het is niet mogelijk producten zonder overleg terug te sturen, deze worden niet geaccepteerd en wederom retour gezonden naar de klant. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Producten dienen onbeschadigd en in originele verpakking retour gezonden te worden. De Haarfabriek heeft het recht om beschadigde producten te weigeren.

7. Aansprakelijkheid

De Haarfabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ongevallen, ontstaan door bijvoorbeeld ondeskundig gebruik van de producten.

8. Vragen / Klachten

De Haarfabriek streeft naar tevreden klanten. U wordt geïnformeerd wanneer uw betaling is ontvangen en uw bestelling is verstuurd. Mocht er toch een klacht zijn dan worden wij daar graag van op de hoogte gebracht. Voor al uw klachten, opmerkingen en vragen kunt u altijd terecht bij De Haarfabriek, u kunt contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

9. Prijzen

De vermelde prijzen op deze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De Haarfabriek heeft het recht de prijzen tussentijds te verhogen indien daar reden toe is.

10. Producten

Gezien er veelvuldig sprake is van natuurproducten, kunnen hier afwijkingen in voorkomen. De Haarfabriek kan voor eventuele afwijkingen niet verantwoordelijk worden gesteld.

11. Copyright

Alle op deze website vermelde gegevens zijn eigendom van De Haarfabriek en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet worden overgenomen, in welke vorm dan ook. Algemene voorwaarden De Haarfabriek zijn opgesteld juni 2010 te Dordrecht.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 De Haarfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel